love

title bar

Sunday, October 19

Testimoni breastfeeding shaklee


 Testimoni Breastfeeding Shaklee


Assalamualikum....Alhamdulillah,happy sangat bila set yang dicadangkan dapat membantu ibu-ibu diluar sana memberikan yang terbaik buat anak-anak mereka....tidak semua ibi-ibu diluar sana ditakdirkan dengan susu yang melimpah ruah..ade yang tak buat apa-apa pon, susu mcm empangan pecah..ada juga yang usaha bagai nak rak tapi yang dapat 2 3 oz je..semua badan kita ni berbeza..janji kita nak bagi yang terbaik kan..sikit atau banyak, itu bukan isu nya..janji kita cuba betul tak???


Kalau kita boleh beli macam-macam untuk diri kita, make up,pakaian harga beratus2, kenapa perlu berfikir panjang untuk keluarkan duit sikit demi anak betul tak..??  
Anak itu anugerah Allah jadi berikanlah yang sbaik mungkin kepada anak-anak kita...



 Antara testimoni Set Breastfeeding Shaklee...



testi BF 8 
 
testi BF 7


Wahhhhhh..banyaknye plastik EBM tu penuh 1 peti...hihihihi...memang terbaik!!!!
Lemak dan nutrisi terbaik untuk anak-anak..yang paling penting, set bf ni bukan sekadar untuk membantu meningkatkan susu ibu, tetapi banyk manfaat lain yang si ibu dan anak dapat..Keputihan hilang, kulit makin licin, gebu gebas,ibu pon boleh slim taw..sape taknak ye tak???

tak perlu risau sbb Shaklee is 100% selamat dan menggunakan bahan semulajadi..
Cuba dulu baru tau.... :D
Boleh dapatkan dengan nabilla vitta shoppe..jommm hubungi saya sekarang...






** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease ** Untuk sebarang pertanyaan tentang produk, bolehlah berhubung dengan saya seperti berikut: ✍ PM: Nabilla Illa ✐ Blog: http://nabillavittashoppe.blogspot.com ✆ Call/SMS/WhatsApp: 012-9864913 Page: https://www.facebook.com/nabillavittashoppe ➲ COD Area: Kuantan, Pahang Delivery Seluruh Malaysia

3 comments:

Fisha Hasan said...

Mmg sgt berkesan kan utk BF.. cust saya pn banyak susu nya lpas cnsume esp and alfalfa. :)

Fisha Hasan said...

wahhh banyaknya boleh smpan susu.. untung baby tu dgn tndakan bijak seorang ibu.. :)

Nabilla illa said...

ye betul tu...anak sihat & ceria selalu...

Post a Comment