love

title bar

Tuesday, December 9

Herblax Shaklee



Herblax Shaklee Membantu Atasi Sembelit...

 

 

Assalamualaikum... Hari ini nabila nak share tentang Herblax Shaklee...Bagi mereka yang mengalami masalah dalam pembuangan air besar,HERBLAX adalah salah satu produk Shaklee yang dapat membantu anda menangani masalah tersebut...




Herblax Shaklee terdiri daripada 9 jenis herba semulajadi iaitu:


1- senna leaf


2- buckthorn bark


3- licorice root


4- alfalfa leaf


5- fennel seed


6- anise seed


7- rhubard root


8- blue malva flower


9- culvers root




Kebaikan utama Herblax:


  • membersihkan najis yang tersekat/tersimpan lama dalam tubuh
  • meransang usus untuk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut
  • membantu masalah sembelit
  • mengempiskan perut
  • melawaskan pembuangan air besar

Herblax akan memberi kesan dalam tempoh 8 hingga 12 jam selepas pengambilan...

Bagi anda yang ingin mengekalkan kesihatan badan bolehlah mengambil herblax 2 kali seminggu....Manakala bagi mereka yang ingin menguruskan badan dan mengalami masalah sembelit,amalkan 3 biji herbalax 2 kali sehari setiap hari...In shaa allah berkesan....
Nabila nak share testimoni kawan nabila yang mengambil Herblax Shaklee...





Alhamdulillah...sembelit nya tiada lagi...dengan keizinannya jua segala permasalahan yang berkaitan mampu diatasi.... :D

Anda ada masalah pembuangan air besar jommm dapatkan Herblax Shaklee dengan nabilla vitta shoppe....



** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease ** Untuk sebarang pertanyaan tentang produk, bolehlah berhubung dengan saya seperti berikut: ✍ PM: Nabilla Illa ✐ Blog: http://nabillavittashoppe.blogspot.com ✆ Call/SMS/WhatsApp: 012-9864913 Page: https://www.facebook.com/nabillavittashoppe ➲ COD Area: Kuantan, Pahang Delivery Seluruh Malaysia

10 comments:

Nik Azimah Awg Hamat said...

senang nak membuang jika ambik herbalax..perut pun kempis...

CARA BANCUHAN SHAKLEE COLOGEN POWDER

nila anggraini said...

Herb Lax sangat sesuai untuk anda yang nak kempiskan perut atau nak buang toksik yang banyak dalam badan. Herb Lax memang terbaik..

Petua Melembabkan Kulit Kering Di Wajah Yang Patut Anda Ketahui

sicomel ayatulhusna said...

Haha...herb lex...pertama kali suami akak makan herb lex asyik duk ulang ke tandas je kerjanya...tapi sekarang ni bila dah serasi dengan herb lax dah tak ade ulang-ulang dah...

awas penggunaan puting kosong pada si manja

Niny fariza said...

Saya suka herbalax untuk mengatasi sembelit...

Merawat Keputihan

Zoe Abigail Adamant said...

Kene sentiasa ada stok kat umah ni..best tiap-tiap pagi lawas je buang air..

keburukan dan kesan sampingan set kurus Shaklee

nurulhuda sobari said...

perut buncit, sembelit..patut amek herblax..fuhh

JommSihatDanCantik -> MASALAH KULIT: JAGA-JAGA SEBELUM TERKENA!

Akak Vitamin said...

Herblax memang melawaskan.. siapa ada masalah sembelit kritikal wajih cuba

leekamalia said...

saya ambil sebiji je dah berkesan..ambil sekali sekala je terutama lepas makan banyak yang berlemak pada hari tu

Nursimatun said...

tak sabar nak try herblax ni. dh abis alfalfa nanri pasti akk cuba juga...

Ila Fyra said...

Herblax sangat bagus untuk pembuangan toksin dan masalah sembelit. Perut pun ramping bila semua kotoran dah dikeluarkan.
Pengedar Shaklee Semenyih 

Post a Comment