love

title bar

Tuesday, December 2

Promosi Vitamin E Complex Shaklee Disember 2014



Promosi Vitamin E Complex Shaklee Disember 2014 !!!



Assalamualaikum....


Bulan Disember 2014 promosi vitamin E shaklee terbaik untuk kecantikan, anti-penuaan, kesuburan dan kesihatan jantung untuk semua orang... 

Nak tau kenapa???

Kerana Shaklee menawarkan Promosi Beli 2 Vitamin E Complex dapat 5% diskaun dan juga Promosi Beli 6 Percuma 1 untuk produk kesihatan Vitamin E Complex... Dengan setiap pembelian sebanyak 6 botol Vitamin E, pembeli layak menerima 1 botol secara percuma... Bukan itu sahaja, malah keahlian Shaklee yang bernilai RM65 juga percuma... Dan yang paling best sekali ialah pada bulan seterusnya layak mendapat pulangan dalam bentuk tunai sebanyak RM35++. Best kan..????



Kebaikan Vitamin E Complex Shaklee...


Melindungi Jantung – Pengambilan vitamin E sebanyak 800IU sehari menyokong kesihatan jantung... Melindungi sel darah merah untuk mengelakkan pengasidan lipid, meningkatkan kolestrol baik (HDL), mengurangkan tekanan darah dan lain-lain penyakit jantung..


Meningkatkan Kesuburan Lelaki – Kajian pada tahun1924 mendapati, pengambilan vitamin E mampu meningkatkan kesuburan kaum lelaki... Ini kerana lelaki yang mengambil 600IU – 800IU vitamin e sehari telah menunjukkan peningkatan pada kiraan bilangan sperma..


Anti-Penuaan – 1 kapsul vitamin E membantu melambatkan proses penuaan, mengurangkan kedutan, garis halus, kesan parut jerawat serta pigmentasi pada wajah... Pengambilan secara konsisten menyerlahkan lagi tekstur kulit dan tona muka...


Sumber Anti-Oksidan Yang Tinggi – Pengambilan sebanyak 1200IU sehari sebagai sumber anti-oksdian yang kuat untuk melawan penyakit berbahaya seperti kanser, menguatkan sistem imunisasi badan serta mengurangkan kerosakan akibat radikal bebas..
.

Memperbaik Arthritis – Meningkatkan keanjalan saluran darah, memperbaiki kitaran darah, mengurangkan masalah sakit sendi...

Yang membuatkan Vitamin E Shaklee berbeza dengan jenama lain ialah dilengkapi selenium... Selenium memainkan peranan untuk meningkatkan lagi penyerapan vitamin e oleh tubuh badan... Selain daripada itu, kebaikan selenium juga memelihara membran sel-sel, sel darah merah dan tisu-tisu otot... Dengan ekstrak biji anggur menambahkan lagi sumber anti-oksidan...


Promosi Beli 2 Vitamin E Complex dapat 5% diskaun & Promosi Beli 6 Percuma 1..

Dengan setiap pembelian 6 botol Vitamin E Shaklee, pembeli akan menerima:-

1) 1 botol Vitamin E PERCUMA
2) Percuma keahlian Shaklee bernilai RM 65
3) Cash rebate pada bulan seterusnya bernilai RM35++


Kalau nak beli 1 botol sahaja pun boleh... Terpulang pada anda... Tapi kalau dapat kongsi beli 6 botol dengan adik beradik atau rakan-rakan lagi lah dapat jimat banyak... Hehehe.. 

Harga untuk sebotol Vitamin E Shaklee ialah RM 149.00.. Boleh tahan sehingga 4 bulan... :D







** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease ** Untuk sebarang pertanyaan tentang produk, bolehlah berhubung dengan saya seperti berikut: ✍ PM: Nabilla Illa ✐ Blog: http://nabillavittashoppe.blogspot.com ✆ Call/SMS/WhatsApp: 012-9864913 Page: https://www.facebook.com/nabillavittashoppe ➲ COD Area: Kuantan, Pahang Delivery Seluruh Malaysia

11 comments:

Nik Azimah Awg Hamat said...

bagus vitamin E ni..bukan hanya untuk kecantikan malah kesihatan juga

SELAMAT TINGGAL GASTRIK

Niny fariza said...

Kepada yang mementingkan kecantikan boleh cuba vit e ni..
Kulit Kering dan Menggelupas

Nursimatun Md Yusof said...

Memang best lah promosi kali ini... Sangat di nanti2kan semua pengguna set kulit cantik shaklee. Harga memang berbaloi2 dengan khasiatnya..

Tampil Cantik Menawan Tanpa Jerawat Dan Jeragat Di hari Bahagia? Apakah Caranya?

Akak Vitamin said...

Pernah pakai vit e jadi masker. Serious best :)

Atie Ika said...

akak vitamin buat saya makin berkobar2 nak beli vitamin e...

CANTIK TANPA JERAWAT

fisha hasan said...

Lelaki juga blh consume tau.. Sbb vitamin e dgn selenium amat pnting untuk lelaki supaya tak mandul..
SAYA PENGSAN SEMPENA PROMOSI DISEMBER

supplement eshoppe said...

Wah promo vit e kembali lagi..
Mesti beli vit e bln nie.saya selalu ambil vit e share dengan hubby..

leekamalia.blogspot.com said...

aduhh best sangat promo kali ni...

nurulhuda sobari said...

Muka dah kurang berminyak sebab mungkin gara2 vitamin e n c..saya suka saya suka!!!

JommSihatDanCantik -> CARA MEMBUATKAN KULIT MUKA BENAR-BENAR BERSIH

asma el Kareem said...

Vitamin Shaklee memang berkesan alhamdulillah

Sihat Gagah Kurangkan Risiko Prostat

sicomel ayatulhusna said...

memang rugi kalau tak order vitamin e bulan ni...

jom buang lemak dengan lecithin shaklee

Post a Comment