love

title bar

Monday, December 15

Rahsia Kulit Cantik Berseri..!!!



Vitamin Apa Yang Sihat Untuk Kulit Cantik..???

Ramai antara kita yang mempunyai kulit berjerawat,kusam dan tidak berseri...sebagai seorang yang mempunyai pengalaman yang luas dalam bidang kecantikan ,nabila tahu apa yang anda perlukan selain dari rawatan muka...



SET KECANTIKAN SHAKLEE..

 

 


VITAMIN B - COMPLEX 


Vitamin B-Complex penting dalam kestabilan hormon kita... Kekurangan b complex dalam badan boleh membuatkan kita cepat letih,marah atau moody dan banyak lagi...

Bila kita dalam keadaan hormon yang tidak stabil jerawat akan mudah terhasil...
 



VITAMIN  C
Vitamin C sangat penting dalam pembentukan kolagen.... Ramai yang sibuk nak beli kolagen padahal hanya dengan mengamalkan makanan yang tinggi kandungan vitamin C membantu penghasilan kolagen dengan lebih baik...




VITAMIN E (VITAMIN AWET MUDA)
Vitamin E terkenal sebagai vitamin awet muda... Ia juga dikatakan melambatkan proses penuaan... Selain itu vitamin E juga dikatakan membantu keseimbangan hormon dan mengawal kadar minyak dalam liang kulit... Vitamin E juga membantu mengurangkan kesan kulit jeragat selain pengambilan beta carotene... Vitamin E sangat membantu bagi mereka yang mempunyai masalah kulit yang berminyak...
  
ESP SOY PROTEIN 
ESP sangat penting dalam penghasilan sel baru. Ianya membantu mengurangkan kesan hitam (kulit matiakibat jerawat).... Tompokan hitam pada kulit akibat jerawat sangat sukar dihilangkan kerana kita tidak mendapat cukup protien yang membantu dalam penghasilan sel baru.... Untuk dapatkan kulit yang cantik kita perlulah mendapatkan makanan yang bersumberkan protien yang baik.. 


AIR
Air sangat penting dalam pengaliran darah , penyerapan semua nutrien dari sumber 

kekurangan air boleh menyebabkan kita mempunyai kulit yang kering seterusnya 
makanan untuk diserap oleh tubuh... kekurangan air boleh menyebabkan jerawat mudah terhasil....


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease ** Untuk sebarang pertanyaan tentang produk, bolehlah berhubung dengan saya seperti berikut: ✍ PM: Nabilla Illa ✐ Blog: http://nabillavittashoppe.blogspot.com ✆ Call/SMS/WhatsApp: 012-9864913 Page: https://www.facebook.com/nabillavittashoppe ➲ COD Area: Kuantan, Pahang Delivery Seluruh Malaysia

7 comments:

nila anggraini said...

Set kulit cantik shaklee memang terbaik untuk kulit kita. Jangan lepaskan peluang ini.....nak cantik..ambik set kulit shaklee.

Ila Fyra said...

Saya suka sangat dengan Set ni. ESP bukan sahaja baik untuk kulit tapi membantu menyembuhkan masalah gastrik yang dialami sejak sekian lama. Vitamin C pula banyak meningkatkan imun tubuh.

Idea Best + Mudah Untuk Surprise Kan Pasangan

sicomel ayatulhusna said...

Sekarang ni saya hanya minum esp je tu pun dah nampak perubahannya...jika ditambah dengan vitamin yang lain lagilah cantiknya...hihi

kolagen rahsia kejelitaan wanita zaman moden

Niny fariza said...

Set asas untuk kulit cantik..ada lagi collagen..mahal sikit tapi hasilnya memang meyakinkan..

Hamil dan Berpantang

nurulhuda sobari said...

Rahsia telah terbongkar. Tunggu apa lagi..mohh lerr kite

JommSihatDanCantik -> PERBEZAAN SUSU BAYI TAK CUKUP BULAN

Kamalia Auderina Lee said...

set kegemaran saya..saya tak tau la siapa yg tak suka, rata2nya mmg dapat rasai kesan positif..siapa yang kata tak dpt rasa apa2 tu, kemungkinan besar tidak konsisten lebih 2 bulan, itu je

Akak Vitamin said...

siapa taknak kulit halus mulus kan.. hehe :)

Post a Comment