love

title bar

Tuesday, November 11

Kurus dengan Cinch Energy Tea Mix Shaklee


 Kurus dengan Cinch Energy Tea Mix...!!!

Assalamualaikum…Selamat Tengahary..... :D

Anda nak kurus tapi selalu letih???
Nak kurus tapi tak boleh tinggal nasi???
Nak kurus tapi malas bersenam???
Nak kurus dengan cepat???
Ramai yang nak kurus dengan cara mudah tanpa memikirkan kesan ke atas kesihatan jangka panjang. 
Nak naik berat badan pun bukan ambil masa sehari dua, takkan nak kurus dalam masa seminggu dua kan?? Nabila ada sesuatu yang istimewa untuk anda!!!






Bagaimana boleh kurus dengan Cinch Tea???

Cinch Tea ni mengandungi 3 jenis teh yang membantu meningkatkan metabolisma dan memberi kesegaran kepada tubuh badan... Kalau minum di waktu malam, memang mata terbuntang susah nak tidur... Jadi untuk ibu menyusu, hati-hati ya, risau anak pula yang tak tidur malam, penat nak melayannya....hihihi... Tapi kalau nak berjaga malam terutamanya kepada pelajar, memang bagus sangat ambil Cinch Tea ni taw... Bila metabolisma tinggi, badan mudah mengeluarkan peluh, jadi berat badan lebih cepat berkurangan. Jadi, anda akan lebih mudah kurus dengan Cinch Tea...



 

Cara pengambilan Cinch Tea Shaklee yang berkesan...!!!

Mudah je, ambil je 1 sachet cinch tea dan campur air panas atau sejuk... Law nak lagi sedap campur limau atau daun pudina atau pun madu... Kalau nak berjaga tengah malam, minum lepas makan malam... Kalau nak bertenaga petang, minum tengah hari... 


Jommmmm cuba dan rasai perbezaannya...Cinch Tea Shaklee memang terbaik taw...!!!!!




** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease ** Untuk sebarang pertanyaan tentang produk, bolehlah berhubung dengan saya seperti berikut: ✍ PM: Nabilla Illa ✐ Blog: http://nabillavittashoppe.blogspot.com ✆ Call/SMS/WhatsApp: 012-9864913 Page: https://www.facebook.com/nabillavittashoppe ➲ COD Area: Kuantan, Pahang Delivery Seluruh Malaysia

1 comment:

Anmas Healthcare said...

Teh yang bukan sahaja berkhasiat malah tak berangin :D

:: anmashealthcare.blogspot.com ::

Post a Comment