love

title bar

Tuesday, November 18

Produk Shaklee




Produk - Produk Shaklee

Kesihatan yang baik adalah keinginan oleh setiap manusia....Orang yang sihat sentiasa bertenaga dan kelihatan hebat...Nutirisi Shaklee telah membantu mewujudkan kehidupan yang lebih sihat kepada berjuta-juta orang selama 50 tahun...

Alamilah kehebatan kesihatan dengan nutirisi Shaklee






KESIHATAN BADAN:



  • Anti-Aging

vivix shaklee


collagen powder
  • Essential Nutrition





  • Anti-oksidan



  • Bone Health


  • Heart Health




  • Digestive Health


  • Immune Support

  • Liver Health

  • Women's Health

  • Children's Nutrition


  • Sport Nutrition

     

  • Healthy Weight




KEGUNAAN RUMAH:

Basic H
Dish wash
Fresh Laundry
Soft Fabric
AirSource Mobile







CANTIK DAN SIHAT

Manjakan kulit dan rambut anda dengan ramuan yang lembut, semulajadi dan bersih.


NutriWhite Skin Care






Ultimate Protection Whitening Lotion SPF 15
Overnight Renewal Whitening Cream
Gentle Deep Foaming Cleanser
Soothing Radiance Whitening Softener
Gentle Action Makeup Remover
Daily Defense Whitening Essence
Spot Whitening Treatment

 

Enfuselle Skin Care

 
















Hydrating Cleansing Lotion
Purifying Cleansing Gel
Hydrating Toner
Purifying Toner
Hydrating Moisturizer
Balancing Moisturizer
Eye Treatment


 

- ProSante Hair Care














Nourishing Scalp Treatment
Revitalizing Shampoo
Purifying Shampoo
Replenishing Conditioner
Lightweight Conditioner
Long Lasting Finishing Spray


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease ** Untuk sebarang pertanyaan tentang produk, bolehlah berhubung dengan saya seperti berikut: ✍ PM: Nabilla Illa ✐ Blog: http://nabillavittashoppe.blogspot.com ✆ Call/SMS/WhatsApp: 012-9864913 Page: https://www.facebook.com/nabillavittashoppe ➲ COD Area: Kuantan, Pahang Delivery Seluruh Malaysia

17 comments:

Nursimatun Md Yusof said...

Memang banyak produk shaklee. Bukan hanya untuk di makan tetapi ada utk kegunaan di rumah... Kalau boleh nak cuba semua produk yang shaklee ada... hihihi


Betul Ke Set Shaklee Dapat Mencegah Asma Dari Menyerang?

sicomel ayatulhusna said...

Produk shaklee memang terlalu banyak tak terkira dari kesihatan, kecantikkan, kegunaan harian semua ada.

iras said...

Semua produk ahaklee mmg awesome tau..

Jemput baca: Buat Duit Online Tanpa Modal Dengan Blog

Nik Azimah Awg Hamat said...

pelbagai pilihan..cuma tunggu kita je yang memilih....

turunkan bacaan kolestrol

Niny fariza said...

Mash ynag belum tahu produk2 Shklee..jom jengok sini...


Kulit Kering dan Menggelupas

nurulhuda sobari said...

Banyakkan produk shaklee nie..

JommSihatDanCantik -> BACA POINT PENTING ESP

rosnaziana said...

Hihi..terbeliak biji mata tengok produk shaklee..yang pastinya shaklee sangag2 best dan saya telah jatuh cinta


Petua Hilangkan Parut Jerawat Dengan Vitamin C Shaklee

kecik sangat said...

Banyak produk shaklee nie... setiap 1 punya kelebian tersendiri...rugi xcuba

Atie Ika said...

banyak produk shaklee..dan semua nya bagus2 belaka kan..

KETAHUI CARA MENGATASI WAJAH WANITA NAMPAK TUA SEBELUM USIA

Amalina Ahmad said...

sebenarnya banyak lagi produk shaklee yang orang tak tahu..kebanyakkan orang hanya ingat shaklee ni ada pil2 untuk makan je..

Asam Pedas Keladi..Hirup Sampai Tak Panggumg Kepala

nurul nurshida rosnan said...

Semua produk shaklee terbaik

fisha hasan said...

Ramai yg tak tau shaklee ad produk skincare dan rambut.. Ini pn dijamin selamat. Insyaallah.. Semua bhan botani.. Kenapa suami Aku cari lain??

Zoe Abigail Adamant said...

Babyak pilihan produk Shaklee. Dari hujung rambut ke hujung kaki.Membantu kesihatan dari dalam dan luar.menakjubkan

aktiviti bersama keluarga

Zoe Abigail Adamant said...

Babyak pilihan produk Shaklee. Dari hujung rambut ke hujung kaki.Membantu kesihatan dari dalam dan luar.menakjubkan

aktiviti bersama keluarga

Ila Fyra said...

Produk Shaklee memang best, rasa nak cuba semuanya.
Jom Dapatkan Hadiah Comel Ini

supplement eshoppe said...

banyak pilihan produk-produk shaklee, Yang paling saya suka adalah ESP..

asma el Kareem said...

Boleh dikatakan semua produk shaklee sangat berkesan. Baru cuba sebahagian je..

Tingkatkan Kesihatan Jantung

Post a Comment