love

title bar

Sunday, November 2

Promosi Omega Guard Shaklee November 2014



Promosi Omega Guard Shaklee November 2014 ....

 

Assalamualaikum.....

Berita baik untuk semua pengguna tegar Shaklee.. Seperti biasa setiap bulan Shaklee 
akan membuat promosi Buy 6 Free 1.. 

Jadi untuk bulan November 2014 supplemen yang terpilih ialah  OMEGA GUARD.. !! 
Pada sesiapa yang dah rasakan kehebatan Omega Guard, boleh dapatkan sekali lagi bulan ini dengan harga yang super duper JIMAT taw.. !!!!!

Omega Guard  sangat bagus untuk mengurangkan kolestrol, menjaga kesihatan jantung,minda kanak-kanak dan menurunkan berat badan..

 

Omega Guard Shaklee- Minyak Ikan Paling Tulen...

omega guard minyak ikan terbaik 



“Asid Dokosaheksanoik (DHA) dan  Asid Eikosapentanoik (EPA) merupakan asid lemak 3 yang ditemui dalam ikan laut dalam. DHA dan EPA dipercayai mampu mengurangkan keradangan, menggalakkan fungsi otak, sistem saraf dan fungsi mata yang perlu diperolehi melalui pemakanan.

Shaklee OmegaGuardTM merupakan makanan tambahan yang mengandungi minyak ikan.  Satu hidangan OmegaGuardTM menyediakan 1000mg asid lemak omega 3  termasuk DHA dan EPA.”

Omega Guard Shaklee juga adalah Ultratulen dan mempunyai Gred Farmaseutikal. Proses penghasilan minyak ikan adalah melalui penyulingan propritari tiga molekul.. 

Iaitu  :

  • Menyingkirkan bahan kontaminasi seperti arsenik, merkuri, kadmium, dioksin dan PCB
  • Menindas pembentukan lemak trans merbahaya dalam menghasilkan minyak ikan yang sihat
  • Bau dan rasa ikan yang minima

Kebaikan Minyak Ikan Dalam Diet Seharian...

Khasiat minyak ikan dalam aspek penjagaan kesihatan tidak perlu dipertikaikan lagi..  
Pelbagai kajian yang telah dijalankan oleh para pakar menunjukkan pengambilan minyak ikan dapat membantu kesihatan yang lebih baik..  

Terdapat kajian yang menunjukkan pengambilan minyak ikan boleh memanjangkan hayat usia kita..
 

Antara lain-lain manfaat minyak ikan ialah  :

  • Menjaga kesihatan jantung

  • Meningkatkan tahap kolestrol baik dan mengurangkan tahap kolestrol jahat

  • Merendahkan risiko terkena angin ahmar atau strok

  • Pengambilan secara berterusan dapat mencegah penyakit sakit buah pinggang

  • Dapat meningkat kan IQ  (baik untuk kanak-kanak) dan meningkat kan daya ingatan (baik untuk org tua yg mengidap penyakit alzheimer.
  • Ideal untuk menurunkan berat badan atau untuk KURUS

  • Membantu dalam meningkatkan kesihatan penglihatan

  • Meningkatkan tahap imunisasi badan – kurang selsema, demam, sakit kepala dan lain-lain

  • Ibu mengandung digalakkan mengambil minyak ikan bagi mengurangkan risiko keguguran

  • Dapat mengurangkan risiko penyakit asthma

  • Membantu mengawal emosi untuk mengelak kan penyakit kemurungan, kesedihan dan lain-lain

  • Membantu meningkatkan tahap kesuburan bagi lelaki dengan menguatkan sperma

  • Membantu memperbaiki masalah kulit yang sensitif seperti ekzema

Promosi Omega Guard Beli 6 Percuma 1

Penjimatan yang hebat hanya untuk bulan November sahaja.. Harga retail bagi satu botol Omega Guard ialah RM 136.00.. Jadi jika beli 6 botol dapat percuma 1 botol, kita dapat jimat sebanyak RM 136.00 dan dapat  PERCUMA keahlian Shaklee.. 

Jimat lagi RM 65.00 taw...

Boleh lah pakat dengan rakan-rakan atau ahli keluarga untuk dapatkan promosi Omega Guard.. !!!!

Jommm SMS @ Wssup nabilla 0129864913



** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease ** Untuk sebarang pertanyaan tentang produk, bolehlah berhubung dengan saya seperti berikut: ✍ PM: Nabilla Illa ✐ Blog: http://nabillavittashoppe.blogspot.com ✆ Call/SMS/WhatsApp: 012-9864913 Page: https://www.facebook.com/nabillavittashoppe ➲ COD Area: Kuantan, Pahang Delivery Seluruh Malaysia

2 comments:

fisha hasan said...

untungnya bulan ni.. dah la omega pelbagai fungsi.. dapat free membership lagi.. rugi sape tak try..
Salah satu cara untuk kurus dengan omega

Nabilla illa said...

ye betul tu...banyak khasiatnye omega guard nie....

Post a Comment