love

title bar

Sunday, November 16

Testimoni Basic-H Shaklee


Testimoni Basic H Shaklee...!!!



Assalamualaikum...Uolsss wat pe tu..??dah makan tengahari...???
Arinie nabila nak share testimoni customer yang sudah mencuba Basic - H shaklee.... Mereka sangat berpuas hati dengan Basic- H setelah menggunakanya....



Jom kita lihat testimoni di bawah :













Alhamdulillah ramai yang dah mencubanya...anda bila lagi...????

Basic-H ni sangat2 bagus taw....Setiap rumah wajib ada 1 botol....hihihihi..




** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease ** Untuk sebarang pertanyaan tentang produk, bolehlah berhubung dengan saya seperti berikut: ✍ PM: Nabilla Illa ✐ Blog: http://nabillavittashoppe.blogspot.com ✆ Call/SMS/WhatsApp: 012-9864913 Page: https://www.facebook.com/nabillavittashoppe ➲ COD Area: Kuantan, Pahang Delivery Seluruh Malaysia

22 comments:

nila anggraini said...

Basic h memang sesuai untuk anda dirumah ...1001 manfaat basic h u tuk membersihkan peralatan didapur anda. Tangan pun halus. Selamat kerana natural tanpa bahan kimia.
Gagal Bendung gejala Buli Di Kalangan Pelajar Sekolah

sicomel ayatulhusna said...

Tak pernah lagi guna basic h ni...mesti best kan, 1 botol pelbagai kegunaan.

Syira Masyiramaro said...

Mmg terbaik.. sesiapa yang tak cuba lagi,patut beli utk 1001 keperrluan
RESIPI DORAYAKI KEGEMARAN DORAEMON

Niny fariza said...

Tak sabar nak cuba Basic H...insyallah mggu depan pegi branch beli..

Belian Secara Online

Jasreena Zainal Abidin said...

belum pernah lagi cuba basic H, ada rezeki lebih nt nsk cuba juga ..

Nik Azimah Awg Hamat said...

Basic h mmg terbaik dan suririmah umah wajib dapatkannya. .

sirap merah untuk kesihatan

Nabilla illa said...

Ye betul tu...basic h memang terbaik..nabila buat basuh kereta...

Anmas Healthcare said...

pencuci serbaguna ni sememang nya best..selain dapat membesih ia juga bebas toksid :D


:: anmashealthcare.blogspot.com ::

ida rusyeela said...

I ♡ basic h..jimat dan murah pulak tu..tak rugi beli

Jemput baca: Kawal Tahap Gula Kencing Manis Untuk Elak Abah Kena Potong Anggota Kaki

Nor Azimah said...

basic H wajib ada kat rumah saya sekarang..memang sangat berpuashati guna basic H..

Menangani Kanak-Kanak Hyperaktif

nurulhuda sobari said...

Basic h memang berbaloi. Serba serbi boleh buat. Ini based on my experience tau. Suka sangat♥♥

JommSihatDanCantik -> PERJALANAN PENUAAN KULIT

izue jue said...

Basic H memang terbaik. Multipurpose dan boleh diguna untuk membasuh apa saja sebab tiada bahan kimia didalamnya. Saya guna Basic H untuk mop lantai, cuci leather katil, cuci sinki sampai berkilat. Memang terbaik. Rugi sesiapa tidak membelinya.

Nursimatun Md Yusof said...

Akak ni peminat tegar basic H... memang best guna tau... Aritu ade sakit mata, akak cuci dengan bancuhan basic h ni.. alhamdulillah, tak yah gi klinik...

Resepi Kerabu Kacang Botol Bersama Isi Ayam

fisha hasan said...

Tak Sabar nk Guna basic H..Nk rendam Sayur2.. JANGAN SESEKALI MENGGONCANG BAYI ANDA!!

Ila Fyra said...

Basic H memang best dan banyak kegunaannya. Jimat pun jimat sebab kandungan 160z tu boleh menghasilkan bergelen-gelen pencuci yang sangat berkesan.

Dapatkan Set Berpantang Terbaik di Pasaran

irene kass said...

Berbaloi2 beli sebotol tahan berbulan2.. harga mampu milik pulak tu. Boleh cuci macam2.. mmg best..

supplement eshoppe said...

sejak kenal basic h nie, saya dah x pandang pencuci yang ada di pasaran sekarang....saya yakin dengan basic h pencuci yang selamat untuk diguna.

kecik sangat said...

Minyak di puting botol susu pon bersih..bersih sgt...

asma el Kareem said...

Suka sangat ngan basic H.. Memang betul-betul Serbaguna dan selamat

Guna penggendong lebih mudah dan selamat

asma el Kareem said...

Suka basic H..kena ada di rumah

Guna penggendong lebih mudah dan selamat

Akak Vitamin said...

Jatuh hati dengan basic h :) basuh apa-apa pun saya cari basic h

faezah mohd said said...

1001 kegunaan basic h..rugi kalau tak cuba kan

Post a Comment